🔹 5 квітня студенти КПІ взяли участь у воркшопі “Student Perspectives on the Crisis” разом з Університетом Арізони (США). Метою заходу було обговорення поглядів студентської молоді на кризову ситуацію та шляхи її подолання, а також обговорення перспектив співпраці у сфері наукових досліджень та спільних розробок.

🔹 Під час воркшопу були представлені доповіді представників обох навчальних закладів, де розглядалися актуальні проблеми та новітні досягнення у різних галузях знань. Учасники воркшопу мали змогу обмінятися ідеями щодо можливих спільних ініціатив у сферах гуманітарної допомоги, академічних обмінів та наукових досліджень.

🔹 Захід пройшов у дусі взаєморозуміння та єднання, у продуктивній та дружній атмосфері, підштовхнувши до продовження плідної співпраці між нашими університетами. Ми щиро вдячні організаторам, учасникам та Університету Арізони за їхню підтримку та внесок у їхній внесок у розвиток наукової думки та зміцнення міжнародних зв’язків.

💭 Мобільність в телеграм | інстаграм | фейсбук | на сайті. З питаннями сюди або на пошту academicmobilitykpi@gmail.com. Успіхів!

Поділіться цією інформацією