Щиро вітаємо переможців у міжнародному Біохакатоні

🔹 Сердечно вітаємо команду студентів Факультету біомедичної інженерії та Факультету біотехнологій КПІ ім. Ігоря Сікорського з ПЕРЕМОГОЮ у міжнародному Біохакатоні, проведеному в рамках “ENHANCE HACKATONS” Варшавському Університеті Технологій, у м. Варшава (Республіка Польща) з 24 травня по 26 травня 2024 року.

🔹 Це один із заходів, організованих за фінансування проекту NAWA Відділом академічної мобільності, які спільно реалізуються університетами-партнерами альянсу ENHANCE і надають студентам і молодим науковцям чудові можливості для професійного зростання і розвитку! Дякуємо Варшавському університету технологій за чудову організацію заходу і всебічну підтримку різноманітних проектних ініціатив!

🔹 Отже вітаємо студентів ФБМІ Факультет біомедичної інженерії КПІ ім. Ігоря Сікорського Просвєтову Анну, Зайченко Софію, Нечипоренко Марію, Країло Оксану, Яну Смірнову та студенток ФБТ Тарнавську Анну і Хижну Дарину, з беззаперечною перемогою!

Пишаємось нашими студентами і зичимо нових добротворчих перемог! З Україною в серці 💙💛

💭 Мобільність в телеграм | інстаграм | фейсбук | на сайті. З питаннями сюди або на пошту academicmobilitykpi@gmail.com. Успіхів!

Поділіться цією інформацією